Agenda


Seminar MBA in één dag

Datum: 23-3-2018

Locatie: Beatrix Theater te Utrecht


De markt trekt aan, de druk op de arbeidsmarkt neemt toe en constructieve veiligheid staat breed op de agenda. Daarmee is de positie van de constructeur onverminderd belangrijk. Hoe speel je als constructeur optimaal in op deze veranderende markt? Hoe versterk je je eigen rol en hoe neem je anderen hierin mee?

Hoe CONSTRUEER jij je toekomst?
Na het succes van vorig jaar, trekken ‘‘MBA in één dag®’ en VNconstructeurs ook nu weer samen op. Ook dit jaar dus weer een exclusief aanbod voor leden van VNconstructeurs van 2 in 1: deelname aan MBA in 1 Dag met Ben Tiggelaar PLUS de gratis Masterclass met Diana Remmers op vrijdag 13 april.

Lees hieronder alles.

Met Ben Tiggelaar als spreker op de eerste dag ontvangt u al veel praktische informatie. Op de tweede dag (exclusief voor leden van VNconstructeurs) maakt Diana Remmers een gerichte vertaalslag naar de constructeurspraktijk en jouw eigen rol daarin!

Bijspijkeren op topsnelheid
Als drukbezet manager, ondernemer of professional heb je niet genoeg tijd om de literatuur bij te houden. Het seminar MBA in één dag: uw beste tijdsinvestering in jaren. In dit seminar scheidt Ben Tiggelaar het kaf van het koren. Hij behandelt de belangrijkste inzichten van befaamde managementgoeroes. Altijd met maar één doel voor ogen: Wat kunt u hier nu mee? Welke inzichten zijn echt belangrijk? En kan je die direct toepassen in jouw werk?

Twee grote verbeterkansen
Wist je dat de kans 83% is dat je in jouw werk niet al je sterke punten kwijt kunt? En dat de kans 68% is dat je nét op de verkeerde manier leiding geeft aan jouw mensen? Meer over deze onderzoeken én concrete adviezen voor verbetering hoor je in het seminar. In de masterclass op de extra tweede dag ga je concreet aan de slag met jouw eigen rol daarin.

Masterclass voor constructeurs: Hoe construeer jij je toekomst?

Op deze tweede dag maken we weer samen met Diana Remmers, hoog gewaardeerde spreker van afgelopen jaar, een extra vertaalslag naar de constructeurspraktijk. In een dynamische, interactieve sessie maakt ze de thema’s uit MBA in 1 dag praktisch toepasbaar. Zij zoomt in op het gedrag dat nodig is voor de constructeur van de toekomst.

Programma MBA in één dag: 23 maart 2018

08.00 uur Ontbijt
08.30 uur Ontvangst en registratie
09.30 uur Start Seminar met Ben Tiggelaar

• Blok 1 - Leiderschap: mensen boven zichzelf laten uitstijgen
- Wat is er nodig om jezelf en anderen écht te motiveren?
- Hoe overleef je als leidinggevende de waan van de dag?
- Wat zijn de 'fundamentals' die elke manager moet kennen?
- Wat zijn de actuele inzichten waar ik nu mee aan de slag moet?

• Blok 2 - Organisatie: een bedrijf creëren dat werkt
- Naar een nieuw, beter businessmodel: wat komt daarbij kijken?
- Alles tegelijk: kwaliteit + flexibiliteit + motivatie + efficiency. Kan dat?
- De dramatische veranderingen die technologie veroorzaakt
- Hoe zorg je dat een team wel functioneert?

• Blok 3 - Strategie: een winnende koers uitzetten
- Hoe ontwikkel je een duidelijke strategie voor je bedrijf?
- Hoe creëer je innovaties waar de markt op zit te wachten?
- Van startup tot wereldspeler: wat zijn de stappen?
- Marketing en verkoop anno nu...

• Blok 4 - Verandering: van woorden naar daden
- Waarom zoveel implementaties mislukken (en wat je daaraan kunt doen!)
- Hoe maakt een bedrijf de stap van goed naar geweldig?
- Praktische veranderkunde: fundamenten en nieuwe inzichten
- Zoveel uitdagingen en kansen: hoe bepaal je waar je begint?

• EXTRA - Ken Blanchard
Naast het bovenstaande programma krijgen deelnemers de unieke kans om een videosessie met Ken Blanchard bij te wonen. Vanuit de VS beantwoordt hij vragen van deelnemers en vertelt hij over:
- One minute management: how to make leadership highly practical
- Situational Leadership II: adjusting your leadership to each individual
- Combining leadership models into your own unique, personal style

17.15 uur Afsluiting met een afterparty

Voor elke deelnemer bovendien:
· Een XXL audiopakket met maar liefst 20 uur naslagmateriaal
· Het boek ‘MBA in één dag’
· Handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips.

Programma EXTRA DAG: 13 april 2018

09.00 uur Ontvangst en registratie
09.30 uur Start Masterclass voor constructeurs
17.00 uur Afsluiting met een borrel

Overzicht sprekers
Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zes boeken de nummer éénpositie. in de Nederlandse managementtoptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 300.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd. Ben Tiggelaar weet waarover hij praat. Voor de in één dag-seminars las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste wetenschappers en managementdenkers. Ook sprak hij een belangrijk deel van hen persoonlijk, tijdens gezamenlijke seminars en in interviews. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk. Seminar = inhoud + impact. Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Ken Blanchard
Hij is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers aller tijden. Ken Blanchard (76) verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’: 13 miljoen verkochte exemplaren in meer dan 35 talen. Hij schreef in totaal meer dan 30 boeken, waaronder megasellers als ‘Gung Ho’ en ‘Wie heeft mijn kaas gepikt’. Blanchard stond aan de wieg van één van de meest toegepaste leiderschapsconcepten van dit moment: Situationeel Leiderschap. Een zeer bruikbare methode waarin u uw leiderschapsstijl aanpast aan de mate van senioriteit van elke medewerker. Tijdens ‘MBA in één dag’ spreekt Blanchard de deelnemers toe vanuit zijn hoofdkantoor in de VS. Dat doet hij op uiterst indrukwekkende wijze!


Diana Remmers

Ze is een zeer ervaren gedragstrainer-coach op het gebied van verandering. Als oprichter/eigenaar van de organisatie Route5 implementeerde zij vele verandertrajecten in het bedrijfsleven, waarbij het gedrag van medewerkers centraal staat. Zij put hierbij uit haar jarenlange ervaring als commercieel manager binnen diverse organisaties. Daarnaast zet ze haar achtergrond als topsporter en coach van o.a. het nationale softbalteam onder 22 jaar in om mensen te motiveren en te inspireren. Haar stijl laat zich het best omschrijven als praktisch, energiek, interactief en waar nodig confronterend. Daardoor weet zij haar deelnemers positief te beïnvloeden en in beweging te krijgen.
Haar motto; “Ja tegen het doel, is ja tegen de weg!” We committeren ons vaak makkelijk aan doelen. Het gaat echter om de weg richting het doel. Deze weg kan is soms hobbelig en kan onverwachte wendingen nemen. Als we in staat zijn om continu onze voorstelling aan te passen aan de nieuwe realiteit zullen we succesvol zijn.

Wat kost het?

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen VNconstructeurs en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen! Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc.

Locatie
Dag 1:BEATRIX THEATER, Jaarbeursplein 6a, 3521 AL Utrecht
Dag 2: Nader te bepalen, omgeving Utrecht

Co-productie
De ‘in één dag’ formule is een initiatief van Ben Tiggelaar en DenkProducties. Aanmeldingen en facturatie voor deze tweedaagse ‘MBA in één Dag’ gaat via DenkProducties.
Meld u hier aan!

Voorwaarden
Je ontvangt een factuur direct van Denk Producties. De voorwaarden van Denk-Producties zijn dan ook van toepassing.
Bij verhindering kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega. Laat ons dit wel tijdig weten. Annulering is uitsluitend mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. DenkProducties heeft het 'Privacy Waarborg Certificaat'. Dat betekent dat je gegevens in veilige handen zijn. Ze worden nooit verkocht, of geleend.

Wat kom je allemaal te weten bij MBA in één dag? Download hier het gratis previewpakket en schrijf je in!


< Terug