Nieuws


MBA in één dag: 2 voor prijs van 1 | 23-2-2018


Hoe CONSTRUEER jij jouw toekomst?
De markt trekt aan, de druk op de arbeidsmarkt neemt toe en constructieve veiligheid staat breed op de agenda. Daarmee is de positie van de constructeur onverminderd belangrijk. Hoe speel je als constructeur optimaal in op deze veranderende markt en hoe versterk je je eigen rol en neem je anderen hierin mee? Kortom: hoe CONSTRUEER jij jouw toekomst?

Na het succes van vorig jaar, trekken ‘‘MBA in één dag®’ en VNconstructeurs ook nu weer samen op met weer een exclusief aanbod voor leden van VNconstructeurs van 2 in 1: deelname aan MBA in 1 Dag met Ben Tiggelaar (vrijdag 23 maart) PLUS de gratis Masterclass op maat voor constructeurs met Diana Remmers (vrijdag 13 april).

Met toptrainer Ben Tiggelaar op de eerste dag ontvangt u al veel praktische informatie. Op de tweede dag (exclusief voor leden van VNconstructeurs) maakt hoog gewaardeerde spreker van afgelopen jaar Diana Remmers, een gerichte vertaalslag naar de constructeurspraktijk en jouw eigen rol daarin! In een dynamische, interactieve sessie maakt ze de thema’s uit MBA in 1 dag praktisch toepasbaar. Zij zoomt in op het gedrag dat nodig is voor de constructeur van de toekomst.

Voor elke deelnemer bovendien:
  • Een XXL audiopakket met maar liefst 20 uur naslagmateriaal?
  • Het boek ‘MBA in één dag’?
  • Handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips.

Twijfel je nog of je voordelig wilt deelnemen?
Download hier het gratis previewpakket of lees hier alles en schrijf je gewoon in!
< Terug