Online nieuwsbrieven


 < Terug naar overzicht

TOPICS

Raak ook geïnspireerd tot meer commercieel en business succes!
Constructeurs-Cafés | dinsdag 05 januari 2016
Op maandag 11 en 18 januari staan er weer nieuwe boeiende Constructeurs-Cafés in Uden en Alpen aan den Rijn op de agenda waar twee interessante gastsprekers ons nog meer grip op het ondernemerschap bieden. Vergroot ook je waarde in het bouwproces en ontmoet tevens je collega's uit de regio!Grip op ondernemerschap
Constructeurs hebben naast vakinhoudelijke zaken veelal dagelijks te maken met zaken die betrekking hebben op ondernemerschap. Die competenties moeten we naast onze vakkennis ontwikkelen.
Tijdens de Constructeurs-Cafés in januari gaan we uitgebreid in op de impact van salesvaardigheden op uw onderneming en krijgen we grip op aansprakelijkheid en claims, waar wij als ondernemende constructeurs helaas steeds vaker mee geconfronteerd worden.
Aansluitend weer een diner waar we met collega-constructeurs nog uitgebreid na en bij kunnen praten.
Krijg ook meer grip op ondernemerschap en schrijf je hier direct in voor de Constructeurs-Cafés in Uden of Alphen aan den Rijn.De impact van salesvaardigheden
Voor een goed bedrijfsresultaat zijn salesvaardigheden enorm belangrijk. Hoe groot de impact van deze vaardigheden is, wordt duidelijk in de lezing van Sven van Hulst, DGA van Kenneth Smit, al 25 jaar marktleider in het trainen en opleiden van ondernemend Nederland op het gebied van commercie en management.
Laat u inspireren om ook met de juiste tools het uiterste uit uw organisatie te halen.Hoge claims een trend?
Het tweede onderwerp tijdens deze Constructeurs-Cafés betreft het fenomeen aansprakelijkheidsclaims. Er lijkt een trend gaande dat steeds hogere claims door opdrachtgevers bij constructeurs neergelegd worden. Grote of kleine bureaus, wel of niet registerconstructeurs, we hebben er allemaal mee te maken. Hoe ga je nu op een goede manier om met risico’s en verantwoordelijkheden, hoe verhouden deze zich tot elkaar en wat is de relatie met je honorarium? Is de constructeur nu ook een verzekeraar? Jan Middelburg, specialist beroepsaansprakelijkheid bij assurantie adviseur Koekenberg Van Vuuren, gaat ons daar alles over vertellen in zijn lezing.Commissie Ondernemerschap
Een goed ondernemer kijkt vooruit, kijkt om zich heen, reageert op omstandigheden en levert met zijn medewerkers en organisatie een gepast product. VNconstructeurs wil jullie daarbij helpen, enerzijds door de commerciële kant van het ondernemerschap (marketing, communicatie, sales) te belichten maar ook door aandacht te besteden aan aspecten van strategie en beleid in management en bedrijfsvoering. Daarnaast willen we een netwerk zijn voor ondernemende constructeurs, zodat we elkaar kunnen vinden, bevragen en elkaar kunnen steunen met organisatorische en bedrijfsmatige kennis.
Bij de Constructeurs-Cafés komen al die zaken samen; van elkaar en van ondernemers uit andere vakgebieden leren en elkaar inspireren voor meer commercieel en business succes.Constructeur-Cafés
Van 16.00 tot 21.30 uur
Maandag 11 januari 2016

Theater Markant te Uden

Maandag 18 januari 2016
Theater Castellum te Alphen aan den Rijn

Elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid zet in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!Het programma:
De Constructeurs-Cafés bieden een programma waarmee we van en met elkaar leren, maar ook van ondernemers uit heel andere vakgebieden, voor meer commercieel en business succes.
16.00 uur: ontvangst met koffie
16.30 uur: inleiding
16.45 uur: Sven van Hulst
17.45 uur: pauze
18.00 uur: Jan Middelburg
19.00 uur: diner met nazit
21.30 uur: eindeWat is wijsheid?
Nog even doorrekenen aan een constructie of tijd maken voor het Constructeurs-Café?

Wat houdt jou bezig?

Voor het vaststellen van de onderwerpen voor de volgende businessmeetings horen we graag wat jullie bezighoudt en waar je meer van wilt weten voor het succes van jouw onderneming! Meld het de commissie tijdens het Constructeurs-Café of mail je onderwerp, dan pakken wij het op!

Deelnemen
De kosten voor deelname aan het Constructeurs-Café zijn € 95 ,- ex BTW voor leden en € 125,- ex BTW voor niet-leden. Dit alles is inclusief ontvangst met koffie en een diner in het theatercafé.
Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website of hier direct aanmelden. De inschrijving is voltooid na betaling via iDEAL.