Online nieuwsbrieven


 < Terug naar overzicht

CONTEXT: Constructeurs-Café | maandag 05 januari 2015
Op maandag 12 januari organiseert de commissie Ondernemerschap van VNconstructeurs haar derde Constructeurs-Café in het Theater Markant te Uden. Het belooft weer een inspirerende maar vooral ook bijzonder interactieve bijeenkomst te worden. Het Constructeurs-Café heeft tot doel constructeurs en bureaus te inspireren tot meer commercieel en business succes.
Inspirerend Constructeurs-Café
Het derde Constructeurs-Café op maandag 12 januari 2015 wordt wederom gehouden in het theatergebouw Markant te Uden. De avond start om 16.00 met ontvangst in het theater. Na een inleiding door de commissie Ondernemerschap gaat Jeffrey Hinnen, CFO bij Witteveen + Bos ons alles vertellen over het optimaal organiseren van werknemersparticipatie wat weer inspiratie geeft bij bijvoorbeeld fusies en aandelenoverdracht bij opvolging. Vervolgens gaan we samen met Dick Gehéniau, ondernemer pur sang die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft, in een brainstorm-achtige setting onder andere bepalen waar een goede onderneming nu eigenlijk aan moet voldoen.

We sluiten het Constructeurs-Café weer af met een gezamenlijk driegangen diner in Theatercafé Markant waarbij volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over deze aspecten van het ondernemerschap.

Leden van VNconstructeurs betalen € 60,- ex BTW en niet leden zijn ook van harte welkom. Zij betalen € 85,- ex BTW voor deelname.
12 januari is al snel. Schrijf je hier dan ook meteen in!
Gastsprekers Hinnen en Gehéniau
Er zijn weer 2 inspirerende gastsprekers bereid gevonden onze derde businessmeeting op te luisteren.
Allereerst Jeffrey Hinnen, die als CFO bij Witteveen + Bos verantwoordelijk is voor alle financiële zaken en optreedt als adviseur voor directies in binnen- en buitenland. Een inspirerende en motiverende persoonlijkheid met ruime ervaring.
De tweede gastspreker Dick Gehéniau heeft meer dan 2 decennia ervaring in wereldwijde distributie en e-commerce. Hij is oprichter van diverse succesvolle ondernemingen en staat bekend als initiatiefrijk en gedreven entrepeneur.
Samen zijn ze meer dan goed voor een wederom inspirerend, informatief en vooral ook interactief Constructeurs-Café.

Commissie Ondernemerschap
Het ondernemerschap van constructeurs is een competentie die constructeurs naast hun vakkennis ontwikkelen. Een goed ondernemer kijkt vooruit, kijkt om zich heen, reageert op omstandigheden en levert met zijn medewerkers en organisatie een gepast product. VNconstructeurs wil hen daarbij helpen, enerzijds door de commerciële kant van het ondernemerschap (marketing, communicatie, sales) te belichten maar ook door aandacht te besteden aan aspecten van strategie en beleid in management en bedrijfsvoering. Daarnaast willen we een netwerk zijn voor ondernemers, zodat die elkaar kunnen vinden, bevragen en elkaar kunnen steunen met organisatorische en bedrijfsmatige kennis.
Bij het Constructeurs-Café komen al die zaken samen; van elkaar en van ondernemers uit andere vakgebieden leren en elkaar inspireren voor meer commercieel en business succes.
Raak ook geïnspireerd tot meer commercieel en business succes!

Constructeurs-Café:
Maandag 12 januari 2015
Van 16 tot 21.30 uur
Theater Markant te Uden

Elke stap die een constructeur, een klein of groot adviesbureau, of zelfs een constructeur bij (semi-)overheid zet in zijn commerciële ontwikkeling, maakt de hele beroepsgroep sterker en vergroot de waarde van de constructeur in elk bouwproces!

Het programma:
Het Constructeurs-Café biedt een programma waarmee we van en met elkaar leren, maar ook van ondernemers uit heel andere vakgebieden, voor meer commercieel en business succes.

16.00 uur: ontvangst
16.30 uur: inleiding
16.45 uur: Jeffrey Hinnen
17.45 uur: pauze
18.00 uur: Dick Gehéniau
19.15 uur: diner met nazit
21.30 uur: einde

Onderwerpen Constructeurs-Café!
Voor het vaststellen van de onderwerpen voor de volgende businessmeetings horen we graag van u wat u bezighoudt en waar u meer van wilt weten voor het succes van uw onderneming!
Mail uw onderwerp naar ons secretariaat, dan pakken wij het op!


Wat is wijsheid?
Nog even doorrekenen aan een constructie of tijd maken voor het Constructeurs-Café?


Deelnemen
Deelname aan de businessmeeting Constructeurs-Café van VNconstructeurs kost slechts €60,- ex BTW voor leden en €85,- ex BTW voor niet-leden. Dit alles is inclusief een driegangen diner in het theatercafé.

Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website of hier direct aanmelden. De inschrijving is voltooid na betaling via iDEAL.


VNconstructeurs
Telefoon: 085 - 401 63 47 | secretariaat@vnconstructeurs.nl

www.vnconstructeurs.nl