Service


Krachten bundelen levert altijd voordelen op!
Met het lidmaatschap van VNconstructeurs bundelen we onze krachten en kunnen we gezamenlijk onze positie in de maatschappij verbeteren. Daarmee bevorderen we de rol en waarde van de constructeur in het bouwproces.

Daarnaast levert het lidmaatschap nog extra voordelen op exclusief voor leden;

  • Seminar MBA in één dag®- 23 maart + extra dag 6 april 2018
Gratis extra dag Masterclass : Hoe CONSTRUEER jij je toekomst?
Het seminar MBA in één dag: uw beste tijdsinvestering in jaren. In dit seminar scheidt Ben Tiggelaar het kaf van het koren. Hij behandelt de belangrijkste inzichten van befaamde managementgoeroes. Altijd met maar één doel voor ogen: Wat kunt u hier nu mee?
Speciaal voor leden van VNconstructeurs wordt er een extra tweede dag georganiseerd, zonder extra kosten!
Met Ben Tiggelaar en Ken Blanchard die de uitdagingen van de constructeur goed kennen. Op de eerste dag ontvangt u al veel praktische informatie. Op deze tweede dag maken we weer samen met Diana Remmers, hoog gewaardeerde spreker van afgelopen jaar, een extra vertaalslag naar de constructeurspraktijk. In een dynamische, interactieve sessie maakt ze de thema’s uit MBA in 1 dag praktisch toepasbaar. Zij zoemt in op het gedrag dat nodig is voor de constructeur van de toekomst.
Lees hier alles over het programma van 2018 en schrijf u in!

  • Kenneth Smit commerciële vaardigheidstrainingen
Zoals techniek een vak is, zo is verkoop dat ook. Constructeurs zijn vakinhoudelijk specialisten, toppers in hun vak die ook zo worden gewaardeerd en herkend. Echter met alleen vakinhoudelijke kennis kom je er niet om de klant te overtuigen, hier is ook kennis van het verkoopproces voor nodig.
VNconstructeurs onderkent de behoefte aan verkoopvaardigheden, en heeft gekozen voor een samenwerking met Kenneth Smit. Kenneth Smit is de specialist op het gebied van praktijkgerichte en efficiënte trainingen. De trainingsaanpak is praktisch, uitdagend en doelgericht.

Verhoog uw slagkracht door de juiste (verkoop)technieken te gebruiken. Lees hier meer over het trainingsaanbod met exclusief ledenvoordeel VNconstructeurs.

  • Gratis Juridische Helpdesk
In samenwerking met Ubink Rijs Advocaten:
Eenvoudige, kort telefonisch of per email te behandelen vragen rond aanbesteden en contracteren kunt u gratis stellen aan een gespecialiseerde jurist.
Lees hier meer over deze dienst exclusief voor leden van VNconstructeurs.

  • Juridische screening modelcontracten en voorwaarden met korting
Screening van modelcontracten en voorwaarden door gespecialiseerd jurist van Ubink Rijs Advocaten voor een eenmalig bedrag.
Lees hier meer over deze aantrekkelijk geprijsde service voor leden.