Voordeel


Extra voordeel exclusief voor leden van VNconstructeurs:

 • BBB Masterclass met ledenkorting
  VNconstructeurs is partner van de Bouwbranchebrede Masterclass. De masterclass is een initiatief van De Brouwer & Partners in samenwerking met TSM Business School en omvat een 8 maanden durend persoonlijk ontwikkelprogramma voor jonge medewerkers met managementpotentie.
  Leden van VNconstructeurs krijgen € 2.000,- korting op de opleiding, waarmee deelnamekosten slechts € 4.950,- bedragen voor leden.


  Ook even proeven wat de masterclass voor jou kan betekenen?
  Klik hier voor een impressie van de proefmiddag.

  Voor meer informatie, waaronder 8 mini-colleges ter inspiratie, en voor aanmelding van deze BBB Masterclass met ledenkorting, klik hier. Start mei 2017.

 • Gratis juridische helpdesk
  VNconstructeurs heeft in samenwerking met Ubink Rijs Advocaten een gratis juridische helpdesk opgezet. Ubink Rijs Advocaten is gespecialiseerd in constructie, bouw en infra.

  Leden van VNconstructeurs kunnen gratis eenvoudige, kort telefonisch of per email te behandelen vragen rond aanbesteden en contracteren stellen aan een gespecialiseerde jurist.


  Lees hier alles over deze gratis helpdesk exclusief voor leden.

 • Juridische screening modelcontracten en voorwaarden
  Wilt u gedoe voor zijn? Laat dan uw modelcontracten en bijbehorende algemene voorwaarden vooraf screenen op risico’s door een gespecialiseerd jurist van Ubink Rijs Advocaten.

  Leden van VNconstructeurs betalen voor deze screening, bij wijze van introductie, een eenmalig bedrag van € 180,- exclusief BTW.

  Lees hier meer over de juridische diensten van Ubink Rijs Advocaten.

 • Kenneth Smit, commerciële vaardigheidstrainingen
  Zoals techniek een vak is, zo is verkoop dat ook. Constructeurs zijn vakinhoudelijk specialisten, toppers in hun vak die ook zo worden gewaardeerd en herkend. Echter met alleen vakinhoudelijke kennis kom je er niet om de klant te overtuigen, hier is ook kennis van het verkoopproces voor nodig.
  Verhoog uw slagkracht door de juiste (verkoop)technieken te gebruiken.

  Leden van VNconstructeurs krijgen een gratis terugkomdag bij elke training van Kenneth Smit. Op deze dag staat het opfrissen en verdiepen van de reeds opgedane kennis centraal, naast het verbreden van het ervaringsnetwerk.

  Lees hier meer over het trainingsaanbod met exclusief ledenvoordeel VNconstructeurs.