VNconstructeurs


Construeren is een geweldig vak.
In Nederland ontwerpen meer dan duizend mensen dagelijks constructies in de bouw en infrastructuur: van een klein liggertje tot spectaculaire grote draagconstructies. Daarmee dragen zij in belangrijke mate bij aan de bouw in Nederland. Helaas wordt hun rol niet altijd op waarde geschat. Meestal komen constructeurs, onterecht, alleen in het nieuws als er iets mis is gegaan.

Om onze krachten te bundelen en gezamenlijk onze positie in de maatschappij te verbeteren, hebben we, vanuit het bestaande constructeursplatform, een beroepsvereniging van Constructeurs opgericht: VNconstructeurs.

Voor het behartigen van de belangen van de constructeurs in Nederland.


  • Lid worden!
Eenieder die op dit vlak werkzaam is, zou lid moeten zijn van VNconstructeurs. Zo kunnen we gezamenlijk onze missie en doelstellingen realiseren.
Bent u nog geen lid van VNconstructeurs? Meld u dan nu aan!

  • Context ontvangen!
VNconstructeurs verstuurd ongeveer 8x per jaar de digitale nieuwsbrief Context, vol met actueel nieuws, handige tips, informatie en weetjes voor en door constructeurs.
Wilt u ook gratis Context ontvangen? Meld u dan nu aan!

  • Sponsor worden!
U kunt ook adverteren op de website van VNconstructeurs en daarmee uw bedrijf onder de aandacht brengen van alle constructeurs in Nederland en alle overige bezoekers van onze website. Meld u nu aan als sponsor en versterk VNconstructeurs!

Download hier onze folder.